Privatlivspolitik og cookies

Hos Backhausen A/S passer vi godt på de oplysninger, som du deler med os. I denne privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi håndterer din persondata, hvorfor vi opsamler den, og hvilke rettigheder du har.

1. Ejeroplysninger

Denne webside udbydes af:

Backhausen A/S
Ellehammervej 9
9900 Frederikshavn

CVR-nr: 31072522

Telefon: 7027418
E-mail:  info@backhausen-as.dk

2. Cookies

3. Dine personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger på computere og servere med begrænset adgang, som er placeret i sikre og kontrollerede faciliteter.

Vores sikkerhedsforanstaltninger gennemgås løbende for at sikre, at dine oplysninger gemmes forsvarligt.

Vi kan dog ikke garantere fuld sikkerhed i forhold til data på internettet, og det er derfor vigtigt, at du selv er opmærksom på at beskytte dine personlige oplysninger – fx mod virus- eller hackerangreb. Afgivelse af personlige oplysninger sker altid på eget ansvar.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug/sidste anvendelse.

3.1 Hvilke oplysninger gemmer vi?
For at du kan få et overblik har vi lavet en generel opsummering af, hvilke kategorier af oplysninger som vi indsamler:

  • Stamoplysninger om dig som kunde. Det kan fx være dit navn, din e-mailadresse, telefonnummer og anden stamdata. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere vores services og ydelser til dig.
  • Oplysninger indsamlet ved brug af vores webside – fx information om internetenhed (telefon, computer), browser-version, IP-adresse, cookies, geografisk lokation, operativsystem. Disse bruges til give os indsigt i brugernes anvendelse af vores webside eller andre tjenester.
  • Oplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve eller deltagelse i konkurrencer på Facebook ol. – fx navn og e-mailadresse. Disse oplysninger bruges i markedsføringsøjemed, hvis du har givet tilsagn hertil.

Backhausen A/S   respekterer dit privatliv. Derfor indsamler vi ikke følsomme oplysninger om f.eks. racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs, seksuel, eller filosofisk overbevisning.

3.2 Videregivelse
Personoplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre du selv giver aktivt tilsagn. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse/konkurrence eller på anden vis.

4. Dine rettigheder som registreret

Du har en række rettigheder i henhold til Persondataloven i forhold til de oplysninger, vi opsamler om dig.

4.1 Ret til indblik
Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger vi har indsamlet om dig. Derfor kan du altid henvende dig til os for at få dette oplyst.

4.2 Ret til berigtigelse eller sletning
Du har ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger om dig korrigeret eller slettet.

4.3. Ret til indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse imod, at vi opsamler og behandler oplysninger om dig. Du kan samtidig altid tilbagekalde dit samtykke til, at vi opbevarer oplysninger om dig. Klik [her] for at komme til siden med til- og fravalgsmuligheder.

4.4 Ret til klage
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4.5 Kontakt os vedr. persondata
Hvis du ønsker indsigt eller adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Backhausen A/S bedes du henvende dig på info@backhausen-as.dk   eller tlf. 70227418.                                          

4.6. Ændringer i privatlivspolitik
Ændringer i lovgivning og den tekniske udvikling betyder, at vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende politik.

Du kan altid se datoen for sidste ændring i bunden af dokumentet. Ved væsentlige ændringer giver vi dig direkte besked eller ved oplag på vores hjemmeside.

4.7 Læs mere om Persondata
Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Dette dokument er senest opdateret 01.05.2021