Privatlivspolitik og cookies

Hos Backhausen A/S passer vi godt på de oplysninger, som du deler med os. I denne privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi håndterer din persondata, hvorfor vi opsamler den, og hvilke rettigheder du har.

1. Ejeroplysninger

Denne webside udbydes af:

Backhausen A/S
Ellehammervej 9
9900 Frederikshavn

CVR-nr: 31072522

Telefon: 7027418
E-mail:  info@backhausen-as.dk

2. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies slettes typisk efter 12 måneder, men dette kan variere. Cookier fornyes typisk efter hvert besøg. Visse cookies gemmes dog kun i det aktuelle besøg på siden (sessions-cookies).

2.2 Sådan kan du slette cookies
Følg vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Følg vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website?
Denne webside anvender cookies for at kunne føre statistik og for at hjælpe din brug af siden ved at gemme dine præferencer.

2.5 Google Analytics
Websiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på website. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Cookieliste
Følgende liste udgør de cookies, som websiden gemmer i din browser ved besøg som standard.

Kilde/ Type Cookienavn Varighed Beskrivelse
Google 1. part utma 2 år Sessions- og brugeridentifikation
Google 1. part utmb 30 minutter Registrering af nye sessions
Google 1. part utmc Session Registrering af nye sessions
Google 1. part utmt 10 minutter Begrænsning af forespørgselsrate
Google 1. part utmz 6 måneder Sporing af trafikkilde

2.7 JA TAK / NEJ TAK til Cookies
Hvis du vælger at acceptere cookies, eller du klikker videre på hjemmesiden uden at tage stilling til cookies, sætter vi cookies på din computer. Næste gang du besøger vores hjemmeside med samme browser, vil dit samtykke stadig være gældende, og du vil ikke blive spurgt, om du vil acceptere cookies igen.

Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, bliver der kun sat én cookie for at huske dit valg. Hvis du slet ikke ønsker, at der skal sættes cookies, skal du slå cookies helt fra i din browser, men du skal i så fald være opmærksom på, at der kan være dele af hjemmesiden, der ikke længere vil fungere.

Du kan altid ændre dit tilsagn eller tilpasse det efter dine egne præferencer. Klik [her] for at komme til siden med til- og fravalgsmuligheder.

3. Dine personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger på computere og servere med begrænset adgang, som er placeret i sikre og kontrollerede faciliteter.

Vores sikkerhedsforanstaltninger gennemgås løbende for at sikre, at dine oplysninger gemmes forsvarligt.

Vi kan dog ikke garantere fuld sikkerhed i forhold til data på internettet, og det er derfor vigtigt, at du selv er opmærksom på at beskytte dine personlige oplysninger – fx mod virus- eller hackerangreb. Afgivelse af personlige oplysninger sker altid på eget ansvar.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug/sidste anvendelse.

3.1 Hvilke oplysninger gemmer vi?
For at du kan få et overblik har vi lavet en generel opsummering af, hvilke kategorier af oplysninger som vi indsamler:

  • Stamoplysninger om dig som kunde. Det kan fx være dit navn, din e-mailadresse, telefonnummer og anden stamdata. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere vores services og ydelser til dig.
  • Oplysninger indsamlet ved brug af vores webside – fx information om internetenhed (telefon, computer), browser-version, IP-adresse, cookies, geografisk lokation, operativsystem. Disse bruges til give os indsigt i brugernes anvendelse af vores webside eller andre tjenester.
  • Oplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve eller deltagelse i konkurrencer på Facebook ol. – fx navn og e-mailadresse. Disse oplysninger bruges i markedsføringsøjemed, hvis du har givet tilsagn hertil.

Backhausen A/S   respekterer dit privatliv. Derfor indsamler vi ikke følsomme oplysninger om f.eks. racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs, seksuel, eller filosofisk overbevisning.

3.2 Videregivelse
Personoplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre du selv giver aktivt tilsagn. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse/konkurrence eller på anden vis.

4. Dine rettigheder som registreret

Du har en række rettigheder i henhold til Persondataloven i forhold til de oplysninger, vi opsamler om dig.

4.1 Ret til indblik
Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger vi har indsamlet om dig. Derfor kan du altid henvende dig til os for at få dette oplyst.

4.2 Ret til berigtigelse eller sletning
Du har ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger om dig korrigeret eller slettet.

4.3. Ret til indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse imod, at vi opsamler og behandler oplysninger om dig. Du kan samtidig altid tilbagekalde dit samtykke til, at vi opbevarer oplysninger om dig. Klik [her] for at komme til siden med til- og fravalgsmuligheder.

4.4 Ret til klage
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4.5 Kontakt os vedr. persondata
Hvis du ønsker indsigt eller adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Backhausen A/S bedes du henvende dig på info@backhausen-as.dk   eller tlf. 70227418.                                          

4.6. Ændringer i privatlivspolitik
Ændringer i lovgivning og den tekniske udvikling betyder, at vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende politik.

Du kan altid se datoen for sidste ændring i bunden af dokumentet. Ved væsentlige ændringer giver vi dig direkte besked eller ved oplag på vores hjemmeside.

4.7 Læs mere om Persondata
Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Dette dokument er senest opdateret 01.05.2021