LAKERING

 

At lakere en bil er først og fremmest et håndværk. Vi er bevidste om, at når vores kunde modtager sin bil igen, skal reparationen være usynlig. Samtidig skal den reparerede del kunne modstå vind og vejr i mange år frem. Hos Backhausen lægger vi stor vægt på den rigtige farvetilpasning og har de rette farvestyringsværktøjer, som er med til at skabe de bedste resultater.

Kvalitet udover standard - vi overholder alle krav til materialeegenskaber, bilfabrikanternes retningslinjer, standardkrav til farvetilpasning og færdiglakering, faciliteter, udstyr og leveringssikkerhed. Vi har det faktisk allerbedst med at levere en kvalitet, som ligger over branchens standard.

Industri- og interiørlakering dækker over et bredt område af emner, hvor vi håndterer alle materialer: jern, aluminium, glasfiber og træ.

Vi er altid på forkant af den teknologiske udvikling og sætter en ære i at udvælge det bedste af den nyeste teknologi. Kvalitet, service, fleksibilitet og engagement skal aflæses i hvert eneste produkt, vi leverer til vores kunder – vi ønsker nemlig at være din garanti for kundetilfredshed.

Apromas er vores online planlægningssystem.
Systemet giver dig, som erhvervskunde, mulighed for at følge med i hvor langt vi er med behandlingen af dine ordrer. Man kan desuden booke, tilføje og rette i ordren, vedhæfte dokumentation m.m.

Kontakt os for adgang til Apromas.